La revista

Tornar

Volum 5 número 5 Desembre 2005

www.catcardio.cat

Aquest és el darrer número de la Revista de la Societat Catalana de Cardiologia que veu la llum en el seu format tradicional en paper. Els motius, ja els hem comentat en edicions anteriors (1), però fonamentalment han estat de caire econòmic, tot i que també ha comptat el fet de disposar d’una pàgina web pròpia de la Societat Catalana de Cardiologia i la necessitat d’incorporar-nos a la modernitat sobretot quant a comunicació. Aquest canvi i adaptació a les noves circumstàncies ha significat un enrenou en l’edició de la Revista, que esperem que finalment hagi arribat a la fi. Teníem treballs acumulats que finalment ara veuen la llum, encara que no hem pogut satisfer a tots els autors en el seu desig d’aparèixer en el darrer número editat en paper a causa de la limitada extensió d’aquest. Per això demanem disculpes i comprensió, assegurant-vos que hem fugit de criteris personals en la selecció dels treballs de “comiat del paper”.
L’arxiu de tots els números de la Revista de la Societat Catalana de Cardiologia publicats des de 1999 fins ara ja es troben disponibles a la web de la SCC www.catcardio.com, incloent-hi aquest de desembre de 2005, que és el darrer en edició tant en paper com en versió electrònica (abans de juny de 2005 es podia trobar la versió electrònica al web de l’ACMCB dins de la secció corresponent a la Societat Catalana de Cardiologia). A partir d’ara, només podreu trobar les noves edicions de la Revista a la pàgina www.catcardio.com.
Com podeu veure, si hi accediu (feu-ho ara mateix), la pàgina web de la Societat consta de diferents apartats de gran utilitat per els socis, essent la Revista una part fonamental dels seus continguts. Hi podreu trobar l’adreça electrònica de la SCC, per contactar de forma ràpida amb la Societat; facilitats d’accés per fer-se’n soci; els estatuts de la Societat; la Junta directiva actual; les activitats de formació promogudes per la Societat Catalana de Cardiologia, que inclou el calendari i el temari de les sessions dels dilluns; i també les beques i els premis convocats, notícies. Existeix també la borsa de treball, i des d’aquí encoratgem a tots aquells lectors que puguin oferir alguna feina, que “pengin” la seva oferta a la pàgina web. A més, podeu utilitzar els links de la pàgina per a les vostres consultes habituals (guies clíniques americanes i europees, revistes mèdiques de consulta més corrent, web de la SEC, ESC, ACC, AHA, ACMCB).
Esperem que www.catcardio.com sigui d’utilitat per a tots, tant des del punt de vista científic com d’eina de comunicació entre els associats, al mateix temps que us fem saber que estem oberts a qualsevol suggerència per a millorar-ne els seus continguts.
 
Bibliografia
 
1. A. Curós i Abadal. Desè aniversari de la Revista de la Societat Catalana de Cardiologia. Rev Soc Catalana Cardiol 2005; 5: 155-156