Detall de la notícia

La Societat Catalana de Cardiologia concedirà el seu premi anual “Joan Codina Altés” al Director de l’entitat Proactiva Open Arms, l'Òscar Camps.
Publicat: 11/05/2018

La Societat Catalana de Cardiologia concedirà aquest 2018 el guardó anual “Joan Codina Altés” al director de Proactiva Open Arms, l'Òscar Camps, en reconeixement a la seva tasca humanitària.

La Societat Catalana de Cardiologia concedirà aquest 2018 el guardó anual “Joan Codina Altés” al director de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, en reconeixement a la seva tasca humanitària. L’entitat reivindica que l’organització que Camps representa ha assumit un paper fonamental en salvar vides.

El “Joan Codina Altés” té l’objectiu de reconèixer la funció dels professionals de la Cardiologia, que contribueixen a l’avanç i al desenvolupament de l’especialitat, però també a les personalitats públiques amb un impacte social rellevant. En aquest sentit, l’Entitat considera que com a societat científica ha de tindre una mirada àmplia sobre els problemes de la ciutadania, com és el cas d’enguany.

La cerimònia es durà a terme en el marc del 30è Congrés que la Societat Catalana de Cardiologia celebrarà durant els dies 31 de maig i 1 de juny a la Universitat de Barcelona. A entregar-li el guardó serà el president de la Societat, Xavier Viñolas, que també li adreçarà unes paraules.