Detall de la notícia

Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger en investigació cardiovascular
Publicat: 31/01/2018

S'ha obert la convocatòria 2018 de les Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l'estranger d'investigació cardiovascular fins el 15 de març.

 

Aquest any posem especial èmfasi en la promesa del impacte que pretén generar la recerca.

El impactes poden ser acadèmics, clínics o  socials i poden tenir un caire més local o més global. Tots són legítims i poden ser recolzats si són versemblants i rellevants per a obtenir una millora en la vida dels pacients i de la societat en general. 

Juntament amb la recerca bàsica i clínica, les Beques Daniel Bravo tindran aquesta vegada un focus d’atenció especial en la imatge cardiovascular i les tècniques de diagnòstic no invasives.

Com en anys anteriors, la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu atorgarà tres beques a investigadors (amb el títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent) que duguin a terme la seva activitat a Catalunya i que vulguin fer estades curtes en centres nord-americans o europeus de referència en el seu camp.

La convocatòria romandrà oberta del 31 de gener al 15 de març de 2018, i l’estada s’iniciarà entre l’1 de maig i el 31 de desembre de 2018.

Cada beca tindrà una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament. Amb aquesta dotació, els investigadors becats se sufragaran l’estada, l’assegurança mèdica i la manutenció durant el període de la beca (entre un i nou mesos).

Les bases i el  formulari de sol·licitud estan disponibles al nostre web    www.fundaciodanielbravo.org  fins el 15 de març.