Detall de la notícia

Acord entre la Societat Catalana de Cardiologia i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària
Publicat: 21/06/2016

El passat dilluns 20 de juny es va du a terme la signatura de l’acord de creació del Grup de Treball de la SCC i de la Camfic per a la coordinació entre Cardiologia i Atenció Primària.

Aquest acord va ser signat pels actuals presidents de la SCC (Dr. Antoni Serra) i de la Camfic (Dra. Dolors Fores). Hi van assistir també com a coordinadors del projecte els doctors Roman Freixa i Antonio Sánchez Hidalgo (SCC) i la Dra Amparo Mena (Camfic) a part del Dr Joan Lozano, gerent de la Camfic.

Aquest grup neix per la necessitat de coordinar els esforços entre especialitats per poder donar la millor assistència mèdica als pacients amb malalties cardiovasculars en el millor nivell assistencial en funció de l’estat de la malaltia, ha de permetre donar continuïtat, facilitar i dinamitzar les iniciatives del Pla Director de Malalties Cardiovasculars.

És un grup obert i estan convidats tots els metges de família i cardiòlegs interessats en treballar per una millor atenció integrada entre Cardiologia i Atenció Primària.

Adjuntem el document d’acord marc entre les dues societats científiques.